Излизам със силен отбор и вярвам, че заслужаваме подкрепата на нашите съграждани

Вторник, 1 Окт. 2019 г.

На 30 септември официално бе дадено началото на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в община Козлодуй. В присъствието на кандидатите за общински съветници и кметове, в храм „Света Троица”, отец Пламен отслужи водосвет за благоденствие, здраве и просперитет.
„Работихме много и упорито. Така ще бъде и занапред. Всичко, което успяхме да реализираме, е видно – в сферата на инфраструктурата, на образованието, здравеопазването, културата. Приоритетите ни бяха: благосъстоянието на децата, младите хора и възрастните. Продължаваме да градим нашата община. Имаме още много да работим – за развитието на туризма, за привличането на инвестиции, за облагородяването на градската среда, за подобряването на условията на живот в населените места. Ще разчитам на силния си екип – кандидатите за общински съветници. Заставам твърдо зад всеки един от тях. Пряката демокрация е именно това – с преференция гражданите да изберат точно кой да ги представлява. Така и ще работим за листата – преференциално. Когото и да решите да изберете, знайте, че си заслужава. Защото всеки от тях е отговорен. Убедена съм, че ще работят с отношение и личен принос за благото на всички ни”, каза Маринела Николова.
ГЕРБ предлага единствената пълна листа с 21 кандидати за общински съветници. В листата фигурират и представители на всички населени места. Лицата са познати и доказани в сферите на образованието, здравеопазването, икономиката, земеделието, спорта, младежките дейности, доброволчеството и др. Средната възраст на кандидатите е 43 години.
В Гложене кандидат е дългогодишният успешен кмет Петко Петков. Илиян Иванов, управлявал четири години Крива бара, е почти сигурният кмет на селото, а в Бутан ГЕРБ издига Кирилка Асенова – дама с корени в Гложене и сърце в Бутан. „Впускам се в тази надпревара, защото Маринела Николова доказа какво може да се случи само за четири години в Козлодуй. Същите успехи бихме могли да постигнем и в Бутан за следващите четири години, ръка за ръка с кмета на общината”, каза Асенова.

Първите срещи на екипа са:
– 30 септември (понеделник) от 17.30 часа в КК „Турлашка махала”, гр. Козлодуй;
– 1 октомври (вторник) от 17.00 часа в кафе-аператив „Бриз”, гр. Козлодуй;
– 6 октомври (неделя) от 16.30 часа в парка на Осемте улици, гр. Козлодуй;
– 6 октомври (неделя) от 18.30 часа в кафе-аператив „Йозовите”, гр. Козлодуй.