me

Аз съм Маринела Николова и от четири години имам привилегията да бъда кмет на община Козлодуй.

Помня първите си дни в кабинета. Никой не те чака да свикнеш, да „влезеш в час”, администрацията работи, Общината е жива институция. Ежедневно пристигат писма, платежни документи, доклади, заповеди…

След първите три месеца се започна със сигналите и жалбите срещу Общината и персонално срещу мен. Така продължи четири години. Почти през месец имахме внесен сигнал от „доброжелатели” до АДФИ, Прокуратура, ДАНС, КПКОНПИ, Сметна палата. Когато дойде поредният проверяващ, се пошегува с мен: „Ти си най-проверяваният кмет в страната, Николова!”

През цялото време провокативните атаки на местните „медии” не спряха.
Така мина мандатът – безброй проверки, безброй опити за манипулации, безброй удари под кръста. Беше и е много трудно.

Въпреки всичко работихме здраво! Направеното е видно в сферата на инфраструктурата, на образованието, здравеопазването, културата... Във фокуса на нашето внимание приоритетите бяха благосъстоянието на децата, младите хора и възрастните. С амбиция и подкрепа от държавата работихме за превръщането на нашата община в по-добро място за живеене.

През всичките четири години увереност ми вдъхваха и ме подкрепяха хилядите хора, които срещах по улиците, които посрещах на общински събития, които посещавах в домовете им, които идваха в кабинета ми, които ми пишеха лични съобщения и които казваха едно и също: „Не се предавай, ние сме с теб!”

Затова и заставам отново пред Вас, без да имам притеснения, без да имам повод да се срамувам. Отново мога да погледна всеки един в очите.

Имам силен екип, силни кандидати за общински съветници. Заставам твърдо зад всеки един от тях. Когото и да решите да предпочетете от кандидатите за общински съветници, знайте, че си заслужава. Защото всеки от тях е отговорен. Убедена съм, че ще работят с отношение и личен принос за благото на всички ни.


Ще разчитам на Вашата подкрепа на 27 октомври, с № 43 в интегралната бюлетина.

Кандидат за кмет на Гложене
Кандидат за кмет на Бутан
Кандидат за кмет на Крива бара
Кандидати за общински съветници